مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی پدر پس از فوت

سلام من پدرم 13 سال است که فوت کرده و رزمنده و دارای کارت ایثار میباشد و در زمان جنگ مصدومیت داشته که پیگیری نشده است آیا بنده برای جانبازی 5 درصد وی میتوانم پیگیر بشوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق بنیاد جانبازان و ایثارگران شهرستان خود موضوع را پیگیری و تشکیل پرونده دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود اگر پرونده مجروحیت در زمان جنگ دارد از یگان اعزام کنده پیگیر شوید برای پاسخ کامل میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نماید