مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق طبق مصوبات دولت و اداره بیمه

با سلام. در اواخر سال 98 برای یک پروژه در شهری که محل زندگی من است به استخدام یک شرکت مهندسین مشاور در تهران درآمدم (محل شرکت مشاور در تهران و محل پروژه در شهر دیگری هست). بعد از مدتی متوجه شدم که شرکت چند ماه برای من بیمه رد نکرده است. همچنین حقوقی که در قرارداد برای من در نظر گرفته و من متاسفانه آن را امضا کرده ام خارج از دستور العمل حق الزحمه نظارت کارگاهی مشاوران که مصوب سازمان برنامه و بودجه کشور است بوده و بسیار کمتر می باشد. مورد دیگر اینکه به بهانه اینکه قرارداد من به صورت فیکس می باشد کلیه اضافه کاری ها و مرخصی های استفاده نشده ی من رو پرداخت نکرده و قصد دارد جهت کسر ساعت کاری حقوق من را کاهش دهد در حالی که خود به طور کامل دستمزد من را از کارفرمای پروژه دریافت میکند. همچنین قصد دارد جهت دریافت حقوق معوقه ام، من را مجبور به امضای برگه تسویه حساب مورد نظر خودشان بکند.
لطفا راهنمایی فرمایید که راهکار چیست و آیا راهی برای احقاق حق وجود دارد یا خیر؟