مشاوره حقوقی رایگان - چگونه فرد سهامدار در شرکت سهم الشراکه حق کار دارد؟

سلام
اگر قرار بر این بوده که سهامدار بعد از اتمام درس در شرکت کار کند ولی این وعده به تحقق نشده
چگونه ممکن است خرید سهام به یکی از سهامدار اعلام نشود با این فرض که برادری برای خواهرش سهم می گیرد بدون اینکه به خواهرش بگوید ولی وقتی درس خواهرش تمام شد بگوید شرکت در ضرر است و فعالیت نکرده و دیگه کاری نیست که بخواهی انجام دهی؟ و از اداره تجهیزات فهمیدیم که شرکت واردات داشته و با این گفته که فعالیت نداشته در تناقض بوده وقتی که این را بیان می کنیم چرا واقعیت را نگفتین، میگن اول چون تعداد سهام کمتر است . نمیتوانی عضو هیات مدیره باشی و بنابر اگر اعتراض داری میتوانی از راه دادگاه اقدام کنی؟
چرا اعلام خرید سهام بمن اعلام نمیشد برای اینکه تعداد سهام و حق رای و اظهار نظر در امور شرکت نداشته و اینکه چرا مایل نیستن در شرکت خودمون کار کنم دلیل این مخالفت چیه؟ و با اینکه شرکت بار آورده چرا میگن شرکت فعالیتی نداشته؟
دلیل این تناقضها چیست آیا برای فرار مالیاتی یا کار خلافی انجام میدن که در مقابل کنجکاویها اینگونه واکنش نشان میدن؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . در خصوص شرکتها (مانند سهامی خاص) که تعدادشان زیاد است. سهام دار باید مراقب اعلام های رسمی(مندرج در اساسنامه یا آگهی تغییرات) شرکت باشد تا همیشه مخصوصا از افزایش سهام و سرمایه با خبر باشد . و اگر آگهی های شرکت درست منتشر شود و او خبر دار نشود ممکن است سهواً یا گاهی عمداً به طرز نامحسوسی کنار گذاشته شود. مثلا شخصی که از100 میلیون 50 درصد سهم دارد اگر سرمایه شد 1 میلیارد و خبردار نشر سهمش از دارائی شرکت ناچیز می شود.