مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

بنده تعدادی چک از یکی از بستگان گرفته و خرج نمودم و قرار بود خودم پاس کنم ولی نتوانستم پاس کنم آیا راهی وجود دارد که صادر کننده چک دچار مشکل نشود و بنده فقط با دارنده چک طرف حساب گردم ؟

پاسخ ها :

سیدمحسن هاشمی نسب زواره

سیدمحسن هاشمی نسب زواره:

با سلا
اگر توافق دارنده چک را بگیرین راه حل وجود دارد در غیر اینصورت صادکننده چک مسئول پرداخت چک می باشد

سیدمحسن هاشمی نسب زواره

سیدمحسن هاشمی نسب زواره:

با سلام
صادره کننده چک در هرصورت مسئول است مگر آنکه با دارنده چک‌توافق کنین

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم