مشاوره حقوقی رایگان - کار بعد از زایمان

من کارمند شرکتی یک اداره دولتی با هفت سال سابقه کار هستم، و چند ماه است که بعد از زایمان مشغول به کار هستم، آیا شرکت میتواند من را به دلایلی مانند تعدیل نیرو یا ...اخراج کند ؟ چون جایی مطلبی را خواندم که بیان میکرد که شرکت ها نباید مادرانی که فرزند زیر دو سال دارند را اخراج کند

پاسخ ها :

محسن افشاری

جناب آقای محسن افشاری:

سلام بستگي به نوع قرارداد دارد واگر مدت قرارداد اتمام و يا شرايط مقرر در ان ايجاب نمايد امكان تعديل براي شركت وحود دارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تعدیل نیرو مرتبط با سیاست هایی حیاتی و جلوگیری از ضرر زیان مرتبط با حوزه کاری شرکت است
و عدم اخراج مادرانی که فرزند زیر دو سال دارند مرتبط با حمایت از خانواده است که در این جا با یکدیگر ممزوج نمی شوند.
اگر تعدیل ملاک عمل نبباشد به هیچ عنوان حق اخراج کارکنان اعم از کارمندان ساده و یا کارمندان دارای فرزند زیر دو سال وجود نخواهد داشت