مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار در صورت قرارداد

با سلام و وقت بخیر.
بنده در شرکتی با قرارداد موقت از تاریخ 10/6 تا تاریخ 12/30 مندرج در ماده 2 قرارداد، استخدام شدم و در تاریخ 12/28 استعفای خود را رسما از طریق ایمیل اعلام کردم که با توجه به اتمام این قرارداد تمایل ادامه همکاری ندارم.
در ماده ای از قرارداد ذکر شده سه ماه اول آزمایشی است و شرکت به هر دلیل میتواند به کار خاتمه دهد و در بند بعدی این ماده آمده چنانچه کارپذیر به عللی قبل از انقضای مدت قرارداد از خدمت منصرف شود باید مراتب را کتبا اعلام کند و کار رو تحویل بدهد و چنانچه نکند شرکت محق به گرفتن خسارت هست.
همچنین در این قرارداد 15 میلیون سفته هم رد و بدل شده است. سفته سفید بابت حسن انجام کار مندرج در قرارداد. (شماره سفته خیر ولی ذکر شده که رد و بدل شد)
اکنون با توجه به اتمام زمان کار بنده با توجه به ماده 2، آیا کارفرما میتواند ادعا به ترک کار بنده یا عدم تحویل کار توسط من کند و سفته رو به اجرا بگذارد؟
ا؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر نمی تواند سفته ضمانتی ، قابل وصول نخواهد بود