مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی پس از محکوم شدن کیفری مشتکی عنه

سلام
بنده طی قرارداد بیع، از فردی زعفران خریدم به مبلغ سی میلیون تومان و آن را به همان فرد به مبلغ چهل و دو میلیون تومان، فروختم
نحوه بازپس گیری پول به این نحو بود که هر ماه حدود یک میلیون پول میگرفتم و بعد از گذشت یک سال، اصل پول (سی میلیون) رو پس میگرفتم

بعد از گذشت چند ماه، فرد طرف قرارداد، به اتهام اخلال در نظام اقتصادی بازداشت شد (آبان ماه سال گذشته) و الان بعد از گذشت بیش از یک سال، فرد مجرم شناخته شده و محکوم به رد اموال بعد از کم کردن سود دریافتی

با توجه به موارد زیر، سوالم این هست که ایا می توانم اولا خسارت ناشی از تورم را طلب کنم و ثانیا مقداری از سود که طبق قرارداد باید دریافت می کردم و دریافت نکردم (حدود هفت هشت میلیون) را طلب کنم یا خیر؟

موارد:
1- قرارداد بنده در شهریور 98 منعقد شده

2- چهار یا پنج ماه، سود دریافت کردم

3- افراد شاکی، بعضی دارای قرار مضاربه بوده اند و بعضی مثل بنده دارای قرارداد بیع

4- سر رسید قرارداد، شهریور 99 بوده

5- مشتکی عنه، ابان 98 دستگیر شده

6- حکم محکومیت فروردین 1400 صادر شده

7- طبق حکم که در نتیجه شکایت کیفری بوده، مشتکی عنه فقط باید اصل سرمایه آن هم منهای سود پرداختی را بازگرداند

تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما با شرایطی خاص می توانید اصل پول و خسارت تاخیر را مطالبه نمایید اگر و اگر ..