مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی پارکینگ ها

سلام. من 4 سال قبل آپارتمانی را خریداری کرده ام با پارکینگ اختصاصی و شماره پارکینگ در سند ثبت شده و جانمایی آن در کروکی پلان همکف شهرداری و ثبت اسناد مشخص است. اکنون سازنده که خود مالک یک واحد دیگر است دادخواستی ارایه کرده مبنی بر اینکه یکی از پارکینگها که مزاحم است حذف و اختصاص پارکینگ های باقی مانده به واحدها با قید قرعه مجدد انجام شود. آیا دادگاه می تواند شرایط معامله در زمان گذشته را که پارکینگ واحدها در آن مفروض و مشخص بوده برهم زند؟ آیا قرعه کشی برای اختصاص پارکینگ به واحدها وجه قانونی دارد؟ برای نوشتن لایحه علیه این موضوع به چه قانونی می توان اشاره نمود؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام.اولا مشخص نکرده اید منظور از پارکینگ مزاحم چیست و اگر مساله مزاحمت و ضرر هست بحث جداگانه ایست‌در ثانی پارکینگ اختصاصی هر شخص طبق سند به آن واحد تعلق و هیچکس نمیتواند مدعی آن شود.برای استناد و دفاع به قانون تملک آپارتمانها و مراجعه کنید.موفق باشید.

یک وکیل

فروشنده موظف است طبق قرارداد پارکینگ مشخص شده را برای شما سند بزند و احتمالا ایشان قبلا مجوز پارکینگ مزاحم را از شهرداری کسب کرده اند و اکنون برای نفع خود و عدم پرداخت هزینه به شهرداری نمی توانند شرایط قرارداد با شما را برهم بزند مگر اینکه منظور شما از پارکینگ مزاحم چیز دیگری باشد که در اینصورت نیاز به توضیح بیشتر از جانب شما می باشد