مشاوره حقوقی رایگان - جعل

با سلام و خسته نباشید اقا من یه زمین بایر مسکونی خریدم قولنامه ای از طریق مشاور املاک از یه خانومی این خانومم از یه مرده دیگه ای خریداری کرده حالا یه اقایی اومده ادعا داره که زمین مال مادرش هستش که در قید حیات نیستن ادعا داره اون مردی که به خانوم فروخته یه قولنامه جعلی درست کرده که مادرم زمانی که زنده بودن به اون مرده فروخته این مرد هم با مادر اون اقا زن و شوهر بودن و این اقام پسر ناتنی اون مرده هستش حالا از بنده شکایت کرده تو داداگاه کیفری شکایتشو رد کرده حالا رفته از داداگاه حقوقی شکایت کرده و منع ساختو ساز موقت گرفته هیچ سند و مدرکیم نداره جر یه کپی از قولنامه ای که بین پدر ناتنی و مادرش که هست حالا میخوام بدونم من چیکار باید بکنم منتظر بشینم ببینم اون چیکار میکنه یا منم برم از اون شکایت کنم که جلوی کار منو گرفته بی هیچ مدرکی و این که اصلا ادعای ایشون درست باشه جعل شده چرا از من شکایت کرده چرا از پدر ناتنیش شکایت نمیکنه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
دادگاه در تعیین مالک ملک به اسناد و مدارک قانونی مورد استناد توجه میکند ،باید مشخص شود که زمین مذکور در اداره ثبت اسناد و املاک به نام چه کسی است و یا اگر زمین به نام هیچکدام از مدعیان نیست ، کدامیک از آنها قائم مقام قانونی مالک هستند و زمین به طریق صحیح قانونی به چه کسی منتقل شده است ، اگر ایشان بدون دراختیار داشتن سند رسمی برای شما ایجاد مزاحمت میکند ،میتوانید به اتهام مزاحمت از حق از ایشان شکایت کیفری کنید .
موفق باشید