مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

باسلام و احترام
روانشناسی بر علیه بنده گواهی صادر کرده و تحویل همسر ( شوهر ) سابقم داده است. همسرم نیز با استناد به مطالب گواهی دادخواست سلب حضانت فرزندان از بنده را داده است و دستور موقت گرفته اما توی دستور موقت ننوشته به استناد گواهی مذکور صادر شده...توی دادگاه کیفری اثبات کردم که گواهی خلاف واقع است و روانشناس به شلاق و ممنوعیت از اشتغال به مدت 2 سال محکوم شده و رای قطعی گردیده است. آیا میتوانم از روانشناس و همسر سابقم شکایت کیفری مبنی بر مطالبه خسارت مادی (هزینه های شکایت گواهی خلاف و حق الوکاله وکیل و...) و معنوی ( هتک حیثیت و آبروریزی ) انجام بدم؟ خواهش میکنم در صورت مثبت بودن پاسخ ، ماده قانونی را بفرمائید.ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، علیه روانشناس، نه همسر سابق، ماده 515ق، آ، د، م، ماده 1،2،3ق، مسولیت مدنی، ماده 14ق، آ، د، ک