مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت مادی و معنوی

سلام و عرض ادب.
بنده از یک شخصی که تحصیل کرده روانشناسی است اما پروانه فعالیت تخصصی ندارد، به اتهام افترا شکایت کردم. قرار جلب‌ به دادرسی صادر شده و به دادگاه ارسال شده اما هنوز تعیین شعبه نشده است. طبق ماده 14 آیین دادرسی کیفری، در جلسه اول دادگاه میتوانم علاوه بر مجازات تقاضای تعیین خسارات مادی و معنوی را بدهم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت اثبات خسارت معنوی و مادی بله دادخواست ضرر زیان ناشی از جرم بدید