مشاوره حقوقی رایگان - رای اشتباه قاضی

سلام.
اگر شخصی دارنده دو چک حامل باشد و طرح دعوی کند و خوانده از بابت یک چک طرح شکایت خیانت در امانت کند و دادگاه حقوقی به خطا قرار توقف دادرسی هر دو چک را صادر کند و در پرونده کیفری خیانت در امانت حکم بر محکومیت دارنده چک صادر شود و این پروسه دو سال طول بکشد و سپس با ثبت مجدد پرونده حقوقی حکم بر محکومیت خوانده به یک چک با تاخیر تادیه دو برابری وجه آن صادر شود.
1- آیا میتوان خسارتی از قاضی دادگاه چه با اشتباه قابل قبول یا اشتباه غیر قابل قبول از دولت مطالبه نمود؟
2- آیا به طرفیت خواهان چکی که حکم خیانت در امانت صادر شده و چک دوم را با تاخیر تادیه سه برابر وجه موجود اخذ میکند که علت اصلی آن نیز خیانت در امانت است میتوان طرح دعوی مطالبه خسارت مادی و معنوی کرد؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام جهت یک مشاوره دقیقتر میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمائید تا همه مستندات و مدارک بررسی شود.