مشاوره حقوقی رایگان - جرم فروش راه عمومی روستا و نهر عمومی

با سلام ، خارج از محدوده طرح هادی راه قدیم روستایی و نهر واقع در کنار آن که متعلق به عموم اهالی روستاست توسط شورا و دهیار و به صورت فریبکارانه و با بیان اینکه میخواهیم نهر را جابجا کنیم از افراد معدودی از ریش سفیدان امضا گرفته و اقدام به فروش قسمت زیادی از راه نموده اند باتوجه به اینکه عده‌ای از اهالی در آن حوالی زمین کشاورزی دارند و از آن راه عبور و مرور میکنند آیا شورا و دهیاری این اختیار را دارند و اگر کار آنها غیر قانونی ست چگونه میتوانیم اقدام نماییم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگر کسانی که حق عبور دارند، امضاء نکرده باشند، اگر چه یک نفر باشد، دادخواست اثبات حق عبور و ابطال مبایعه نام زا تقدیم دادگاه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما می توانید از دهیاری و شورا شکایت نمایید تا..