مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن سند زمین قدیمی چگونه اقدام کنم؟

چند قطعه زمین در سال 1373-74 به صورت قولنامه ای خریداری شده فروشنده ضمن گرفتن پول؛ مبایعه نامه خود که مربوط به خرید زمین توسط خودش است به همراه چند قطعه کاغذ A5 با سربرگ قوه قضاییه و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تیتر قبض رسید تقاضانامهبا موضعیت هیئت رسیدگی به درخواست های مالکیت موضوع قانون (حذف و اصلاح موادی از قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 1310 و اصلاحات بعدی آن) مصوب مرداد ماه 1365
و در ادامه مشخصات تقاضانامه آورده شده تاریخ و پلاک مورد معامله مشخص شده شماره دفتر اندیکاتور اداره ثبت مشخص شده ولی نه آدرسی هست نه شماره ی دفترخانه ای
معمولا چه قدر طول میکشد و چه میزان هزینه دارد؟
این زمین چون در شهرستانی دور واقع شده تا الان زمین را ندیده ام ولی تصمیم گرفته ام بروم و سند زمین را بگیرم ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی هرینه ای ندارد اما وقت زیادی باید بزاری در چند مرحله بری اداره ثبت آن محل