مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و مزایا

باسلام و تبریک سال نو
من خانمی 22ساله هستم که در زمان دانشجویی یعنی از آذر ماه97 وارد دفتر نمایندگی بیمه شدم و بدون هیچ تعهد کتبی مشغول بکار شدم و بدلیل دانشجو بودنم پاره وقت یعنی 3 روز در هفته مشغول بکار شدم و نصف حقوق وزارت کار دریافت میکردم و تا تیرماه سال 99 تمام وقت مشغول بکار بودم و در تمام این مدت بیمه تامین اجتماعی برای من رد نمیشد و از طرف تامین اجتماعی از اول مهر ماه جریمه برای اون خانم رد شد ولی باز هم ایشون بیمه ای رد نکردند و در آذر ماه از اون دفتر نمایندگی ترک کار کردم و حال بابت مدتی که اونجا فعالیت داشتم که حدود206 روز بوده درخواست عیدی کردم و ایشون ادعا دارند که چون بیمه ی تامین اجتماعی رد نشده عیدی تعلق نمیگیره و من هم بدلیل بی تجربگی و عدم هیچ مدرک کتبی جز رسید حقوق های دریافتیم و جریمه ای رد شده هیچ مدرک دیگه ای ندارم و الان میخوام‌که این مبلغ رو از کارفرمای قبلی بگیرم باید چگونه اقدام کنم؟ با توافقی صحبت کردن مشکلم حل نشد بزرگواری کنید راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید در اداره کار شکایت کارفرما نمایید و مطالبه تمام حقوق ، مزایا ، عیدی و سنوات نمایید