مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

باسلام من بمدت 10ماه حسابدار شرکت بتن بودم
ولی یک ماه اخیر کارفرما دفتر شرکت تحویل داده و عنوان کرده برای کار باید به محیط کارخانه منتقل بشی
ولی به دلیل اعتیاد و مرد بودن محیط کارخانه قادر به انجام این کار نشدم
کارفرما قول داد دفتر جدیدی داخل شهر بگیره
و بعد 30روز هنوز دفتری نگرفته و یک کمک حسابدار اقا اورده ولی هرروز عنوان میکنه دفتر میگیره
حقوق فروردینم نصفه داده و گفته گرو نگهش میدارم
میتونم شکایت کنم برای حق و حقوق سنوات عیدی
یا حتی دریافت بیمه بیکاری؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای عدم پرداخت کامل حقوق مطالبه عیدی از کارفرما مطالبه سنوات کارگر عیدی سنوات بیمه بیکاری کارگر کارفرما