مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اجرای حکم برای شهرداری

سلام بنده از شهرداری شکایت کرده و شهرداری محکوم شده و حکم قطعی شده و رفته اجرای احکام الان که اجرای حکم شده و شهرداری باید پول را بدهد میگویند باید از نامه ای که دادگاه داده 2ماه باید بگذرد این مهلت قانونی هست یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه  جاويدي عليپور خبار

فاطمه  جاويدي عليپور خبار:

سلام.اگرحکم صادره ازدادگاه حضوری بوده مهلت آن 20روزبرای قطعی شدن است وبعدازرفتن به مرحله اجرایکماه فرصت برای پاسخ به آن میباشد.

یک وکیل

با سلام
مطابق قانون شهرداری ها در صورت محکومیت به پرداخت وجه اگر فاقد بودجه مازاد باشند می توانند تا 18 ماه بعد از صدور حکم از پرداخت خودداری نمایند و مهلت دو ماهه ای در قانون وجود ندارد.