مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب از همسایه

با سلام. بنده چند هفته در منزلم ساکن نبودم. در برگشت متوجه نشت شدید آب و ایجاد خسارت شدید به منزلم شدم. با توجه به این که بنده برای مدت طولانی منزل نبودم و همسایه بالایی بنده هم امکان تشخیص نشتی را نداشتند. آیا خسارت بنده متوجه همسایه طبقه بالا بنده هست یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون ایجاد خرابی به علت خراب شدن و نشت لوله های آب می باشد هزینه آن بر عهده تمام مالکان است چون لوله های ساختمان جز مشاعات می باشد