مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا مبایعه نامه

باسلام. اگر شخصی برای خرید ملک مبایعه نامه ای امضا کند و امضای مبایعه نامه با امضای حساب بانکی اش متفاوت باشد، آیا با نشان دادن مبایعه نامه در بانک می تواند پول ملک را به حساب فروشنده واریز کند؟ مشکلی بابت متفاوت بودن امضای مبایعه نامه و حساب بانکی پیش نمی آید؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مبایعه نامه هیچ ارتباطی به بانک نداشته و امکان واریز وجه نیز به حساب فروشنده وجود دارد.