مشاوره حقوقی رایگان - نیمه عقب ماشین تعویض

سلام خسته نباشید. من یک پراید131مدل 90 خریدم و اون طرف آشنا داشت و تونست پلاک کنه حالا من بعد چند وقت فروختم اون ماشینو که متاسفانه پلاک نشد. خواستم بدونم الان میتونم شکایت کنم ضرر و زیان خودم را از طرف بگیرم؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر بتوانید اثبات نمایید که در زمان خرید اتومبیل ، ماشین دارای ایراد اساسی بوده و شما تا حالا عالم به این ایرادات نبودید می توانید دادخواست بدهید به شرطی که بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید . ( که اثبات آن خیلی مشکل است )