مشاوره حقوقی رایگان - تعویض بدنه ماشین

سلام. من سه سال پیش خودرو خریدم. بعد تشخیص رنگ رفتم و گفتن فقط گلگیر جلو رنگ داره و دیگه عیبی نداره. تعویض پلاک کردم. الان سال 99 فروختم. بعد از دو ماه که همه کار رو انجام داده و هیچ عیبی نداره، خریدار میگه بدنه تعویض شده و پلیس تعویض پلاک نمی کنه. الان تکلیف ما چیه؟

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

زودتر ماشین را کارشناسی کنید تا تاریخ تعویض اتاق مشخص گردد
به هر شکل با مراجعه به شورای حل و پرداخت جریمه مربوطه مشکل فک پلاک حل می شود ولی به هرشکل طبق عرف بازار از افت قیمت احتراز نیست.
با توجه به نقل و انتقال قبلی بعیده بتونید به فروشنده سابق مراجعه کنید.