مشاوره حقوقی رایگان - تعویض بدنه خودرو

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی:
پدر بنده حدودا 5 ماه پیش خودرو پژو 405 TU5 به رنگ سفید را به کسی فروخت حال بعد از 5 ماه اون فرد که فک پلاک هم کرده و در حال فروش به کسه دیگریست ادعا میکند که خودرویی که پدر بهش فروخته اتاق تعویض است در صورتی که پدر بنده حدودا یک سال قبل وقتی خودرو را خرید به دلیل این که رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان ما (همدان) آشنای پدرم هست قبل فک پلاک ماشین رو وارسی کرد و کارشناسی کرد و تأییدیه سلامت موتور و بدنه خودرو را اعلام کرد حال با توجه به بازرسی قبل از خرید پدر و بعد از فروش از طرف پدر کارشناس تأیید کرده و پلاک گذاری شده تکلیف ما با این ادعای جدید خریدار بعدی خودرو چیست آیا ممکن است در این 5 ماه بدنه خودرو غیر قانونی تعویض شده باشد میشود بابت آن ادعایی کرد؟ کلا بهترین راه مذاکره و قانونی این مورد رو لطف کنین توضیح بدین با تشکر فراوان...

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
موضوعی مطرح کردید نیاز مند اقدام خاصی نیست.
هر زمان که پرونده فرضی علیه شما مطرح شد بسته به ادعایی که مطرح شده پاسخ دهید .
رسیدگی به این نوع ادعا ها امر قضائی است و در نهایت دادگاه تصمیم گیرنده است
اما احتمالا این ادعا فقط یک نظریه غیر کارشناسی است.