مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برعلیه گزینش آموزش و پرورش در دیوان عدالت

سلام بنده پنج سال کارمند پیمانی آموزش و پرورش بودم و مرا اخراج کردن گزینش به علت روابط غیر اخلاقی . بنده با خانمی صیغه قانونی بودم گزینش میگن نه کارتون درست نبوده صلاحیت گزینش رو ندارید و بنده رو دوسال هست اخراج کردن و من هم شکایت در دیوان و ریاست جمهوری کردم و به نفع گزینش رای رو صادر میکنن و من موندم چیکار کنم و هنوز هم در حال شکایت از دیوان هستم چون گزینش رد کرد گفت حق اعتراض در دیوان عدالت رو داری ممنون میشم کمکی و راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
راه قانونی تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری است و غیر از این راه دیگری ندارد .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد در ديوان عدالت اداري اقدام به طرح موضوع و رسيدگي و اعتراض نسبت به حكم گزينش نماييد