مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فسخ مبایعه نامه

سلام پدر اینجانب در سال 1379دچار جنون شد پس از بستری شدن در بیمارستان طبق دستور پزشک در سال 1380جهت ادامه درمان برای عوض کردن آب و هوا و روحیه به زادگاهشان سفر کردند در آنجا عده‌ای آدم سودجو ایشان را دوره کردند و منزل اجدادی که در آنجا ساکن بودند را به قیمت یک دهم معامله کردند ما حجر ایشان را از سال1379 گرفتیم ولی بعلت پر زور بودن طرف مقابل قادر به فسخ نمیباشیم از شما تقاضای مساعدت و راهنمایی دارم ما تهران و ملک خراسان رضوی متشکرم

پاسخ ها :

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

با سلام در صورت متقن بودن دلایل ،امکان ابطال معاملات پدرتان بعد از تاریخ صدور حکم حجر هست.

یک وکیل

با سلام باید دادخواست ابطال معامله توسط قیم به طرفیت خریدار به دادگاه عمومی داده شود.