مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. متن نامه ی پزشک قانونی هم به این منوال است: صدمات به شرح زیر است:
1) جرح دامیه زانوی چپ و راست 2) خراش حارصه کف دست راست، ضایعات فوق در اثر اصابت جسم سخت در تاریخ فلان حادث گریده اند.میخواستم بدونم از ناحیه کمر متالم می باشد یعنی چه و چه درصدی دارد؟
همچنین دوچرخه در این تصادف خسارت دیده است. میخواستم بدونم که بیمه خسارتش رو میدهد؟
ممنون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام در خصوص ناحیه کمر متالم می باشد یعنی ناحیه کمر آسیب دیده و درد دارد.در خصوص خسارتی که به دوچرخه وارد شده اگر بیمه هستید بله اما در غیر این صورت اگر شخصی مقصر بوده که شما این تصادف را انجام دهید می توانید علیه ان شخص دادخواست طرح کنید و در خصوص میزان دیه نیز ابتدا به اجرای احکام کیفری مراجعه کنید در هر صورت اگر نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید تماس بگیرید