مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق

با سلام.
همسرم عضو تعاوني مسكن يكي از دانشگاه هاي محل زندگيمون هست و مبلغ 8 ميليون تومان واريزي داشته چهارسال پيش. اكنون كه نياز مالي شديد پيدا كرديم به اين پول و حتي نامه انصرافم چندماهه تحويل داديم پولمون رو پس نميدن. ميگن بايد حتما يه جايگزين پيدا بشه براتون تا ما پول رو از اون شخص بگيريم و بديم به شما. تكليف ماچيه؟ چطوري ميتونيم پولمون رو پس بگيريم؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد قراردادتون رو مطالعه نماييد در صورتي كه اقدام تعاوني خلاف قرارداد باشد شما ميتوانيد طرح دعوي نماييد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این گوئنه موارد فقط با معرفی جایگزین می توان به حق خود رسید
می توانید با فروش امتیاز به ارزشی کمتر از آنچه که اکنون هست این پروسه را به جلو بیاندازید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید طبق قرارداد و اساسنامه عمل شود با این حال شما می توانید جهت رفع اختلاف به داوری اتاق تعاون مراجعه کنید