مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم هیات مدیره برای حذف من از پروژه تعاونی مسکن

من عضو تعاونی مسکن هستم. در سال 1397 فراخوان دادند برای واریز 70 میلیون به عنوان هزینه خرید یک قطعه زمین. من اون زمان مبلغ 30 میلیون ریختم. تعاونی در همان سال زمین را با مشارکت 40 نفر خرید که همگی 70 ریخته بودند و من 30 میلیون. پروژه تا سال 1400 شروع نشد. در سال 1400 هیات مدیره برای گواهی پروژه اعلام کرد که چون وجه واریزی معادل فراخوان نبوده من عضو پروژه نیستم و مقرر کردند اصل پول را به من برگردانند. 1-آیا من می توانم برای سهم خود از پروژه اقدام حقوقی انجام بدم. 2-ایا اگر پیگیری قضایی کنم می توانم مصوبه هیات مدیره با باطل کنم و یا از هیات مدیره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک قراردادی شما با تعاونی قابل توجه است و بایستی بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید شکایت خود را بر علیه مدیرعامل و اعضا هیأت مدیره مطرح نمایید
البته اگر در قرارداد شرط خاصی وجود نداشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرارداد باید بررسی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اسناد و مدارک و قرارداد نیاز به بررسی دارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی خیلی دقیق دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله شما میتوانید شکایت خود را بر علیه مدیرعامل و اعضا هیأت مدیره مطرح نمایید البته اگر در قرارداد شرط خاصی وجود نداشته باشد