مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه اجاره ای

با سلام
من خانه ای اجاره کردم و به مدت سه روز خونه به شخصی اجاره دادم، نگو اون شخص خونه فساد راه انداخته و پلیس امنیت اونجا پلمپ کرده، و بعد گفته که خونه از من اجاره کرده
من امروز رفتم به پلیس امنیت قبول کردم که خونه اجاره دادم
و بعد گفتن با شما تماس میگیریم که برید به دادگاه
صاحب ملک هم ازم شکایت نکرده ، میخواستم بدونم که به مشکل نمیخورم
باتشکر

پاسخ ها :

حجت کاتوزیان

حجت کاتوزیان :

استان :

اگر اجازه اجاره دادن محل در قرارداد براتون اعطا شده باشه مشکلی نیست البته پلیس اینکه شما با اشخاص در این قضیه اینکه آن محل را با علم به اینکه...اجاره داده باشید معاونت در نظر میتونند در نظر بگیرند