مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام و عرض ادب.
پیمانکار ساختمان هستم.
قرارداد احداث ساختمان دانشگاه آزاد سال 90 با دانشگاه آزاد ... بستم و کار رو هم تکمیل و سال 92 تحویل دادم.
به علت قصور کارفرما در انجام تعهدات مالی یک سال و نیم مدت قرارداد بیشتر طول کشید که خورد به تورم شدید ناشی از تحریم ها.
بخشنامه مابه التفاوت نرخ ارز در همین راستا ابلاغ شد که دانشگاه آزاد هم با شرایطی به نفع خودش همون بخشنامه رو ابلاغ کرد.
که به ما گفتن تعلق نمیگیره.
شکایت کردیم دادگاه گفت طبق ماده 15 قرارداد باید برید از طریق داوری رسیدگی کنید.
داوری شامل یک داور مرضی الطرفین و یک نفر نماینده از هر طرف بود.
داوری رای به نفع ما صادر کرد.
رای برای اجرا به دادگاه رفت که دانشگاه آزاد اعتراض کرد که نفر نماینده دانشگاه نمایندگی از طرف دانشگاه نداشته و حق تمدید مدت داوری رو نداشته پس رای باطله که دادگاه هم قبول کرد.
حالا اعتراض دادیم الان هست تجدید نظر آیا راهی داره.
قشنگ معلوم بود که دادگاه بدوی پارتی بازی کرد به نفع دانشگاه.
توضیح اینکه:
ماده 15 قرارداد اولیه نوشته در صورت بروز هرگونه اختلاف حل و فصل آن در صلاحیت هیاتی متشکل از سه نفر میباشد که یک نفر داور مرضی الطرفین و یک نفر نماینده دانشگاه و یک نفر نماینده پیمانکار.
اینجا صلاحیت کامل داده و حتی قرارنامه داوری رو همین شخص به نمایندگی دانشگاه امضا کرده حالا چرا دادگاه میگه حق تمدید مدت قرارداد رو نداره .
مدت فقط یک بار تمدید شده اونم توسط هیئت امنا مرکز داوری استان به استناد تفویض اختیار در تمدید ماده 10 قرارنامه

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام با توجه به اظهارات شما حق با شماست فقط بايد قرارداد شما به دقت مطالعه شود تا مشاوره دقيق به شما داده شود

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با وکیل مجرب در خصوص طرح دادخواست مشاوره کنید