مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکاری ساختمان توسط اعضا هیات مدیره

باسلام، در ساختمان 65 واحدی ساکن هستم که اعضای هیات مدیره کارهای پیمانکاری مثل دوربین مدار بسته، تاسیسات و برق را بدون استعلام قیمت از چندجا، توسط خودشان انجام دادند. میخواهم بدانم این افراد حق دارند در قراردادهای پیمانکاری که با مجتمع انجام میشود خودشان مستقیم طرف قرارداد قرار گیرند؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
اگر فرض کنیم که هیات مدیره حکم وکلای ساکنین را دارند و در این امور قیمت متعارف برداشته اند اشکال ندارد یعنی صرفه ساختمان را در نظر گرفتند. اون مورد که اشاره کردید مربوط به شرکتهای تجاری است که مدیران حق ندارند به نحوی با شرکت خودشان رقابت کنند یا قراردادی ببندند که منفعت شخصی را به منفعت شرکت ترجیح دهند اما در امور ساختمان چنین محدودیتی نیست ، منتها هر کار می کنند باید متعارف و با رعایت صرفه و صلاح ساختمان باشد.