مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و شاهد دروغ

سلام بنده دستیار دندانپزشک بودم 6ماه مشغول کار در مطب آقایی بودم که بخاطر جلوگیری از اعمال منافی عفت با ایشان درگیر شدم و مورد ضرب و شتم قرار گرفتم دستم شکست و صدمات دیگری دیدم با 110 تماس گرفتم گزارش 110 و طول درمان پزشکی قانونی گرفته شد حکم جلب صادر شد و ایشان بازداشت شدن که با وثیقه آزاد شد ولی امروز در دادگاه شاهد دروغین آورد شاهدی که حتی در اون در مطب حضور هم نداشت و شهادت دروغ دادن قاضی گفتن برسی میکنن من میخواستم کمکم کنید راهنمایی کنید خواهش میکنم من چیکار باید بکنم این آقا مدرک معتبر پزشکی ندارن از نسخه شخص دیگری استفاده میکنن. خواهش میکنم کمکم کنید ممنونم میتونم وکیل اختیار کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
موضوع شکایت ونوع اتهام واضح نیست درصورت تمایل به وکالت زنگ بزنید