مشاوره حقوقی رایگان - پول دستی بصورت قرض

سلام. بنده میخواهم به یکی از دوستانم مبلغ 20میلیون تومان بصورت 2ماهه قرض بدهم. بصورت دست نویس چه نوشته ای از او بگیرم که بعداً قابلیت وصول در محاکم را داشته و شامل خسارت تاخیر تادیه نیز باشد؟ متن این دست نوشته را راهنمایی کنید؟ ضمنا اگر 20 میلیون سفته با امضای شخص بدون اثرانگشت و تکمیل آن بگیرم بهتر است؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خسارت تاخیر بعداز دوماه و در صورت مطالبه به عقد قرض تعلق میگیره نه از روز اول.
اگه سفته با امضا و اثر انگشت بگیرید توافق کنید اگه پرداخت نکرد مبلغ بیشتری در سفته قید بشه بعنوان خسارت