مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر و از بین بردن پرده بکارت

سلام. اگر دختر خانم باکره ای که شرایط عقد موقت را داشته باشد و مخفیانه صیغه کند، بدون صیغه نامه محضری. صیغه با کسی که به او قول ازدواج داده و به خواستگاری هم آمده و بکارتش را این آقا زایل سازد و به دلایل واهی این آقا قید ازدواج با این خانم را بزند. از نظر حقوقی این دختر میتواند از طریق قانونی اقدام و اعاده حیثیت کند و این آقا را مجبور به ازدواج دائم کند؟
ممنونم.

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام اگربدون رضایت شما بوده باشه میتوانیدشکایت کنید مطابق ماده 658 قانون مجازات برای ایشون موجب ضمان مهرالمثل است. درخصوق اجباربرای ازدواج امکان ندارد.

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بله حداقل می تواند مهرالمثل بگیرد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام صیغه نامه عادی که اقا امضا کرده باشد دارید موقت یا دایم می توانید به استناد ان تقاضای ثبت واقعه ازدواج کنید یا به جرم فریب در ازدواج شکایت کنید ودیه ارش البکاره را بخواهید