مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در قالب سرمایه گذاری در سایت خارجی

سلام. ما از طریق یک نفر وارد یک شرکت سرمایه گذاری خارجی در فنلاند شدیم. 16 میلیون پول گذاشتم و الان کلا سایت رو جمع کردند. الان موندیم فقط من نیستم کل خانواده ام رفته و پول رو میخواهیم به پلیس اینترپل فنلاند شکایت کنیم. لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

کلاهبرداری در قالب سرمایه گذاری در سایت خارجی شرکت سرمایه گذاری خارجی کلاهبرداری