مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو

با سلام. شرکت سرمایه گذاری خارجی بعد از مدت 14 سال 140 نیرو خود را تعدیل نموده است اما اعلام ورشکستگی ننموده است. آیا شرکت های سرمایه گذار خارجی هیچ تعهدی در مقابل نیروهای در استخدام ندارند؟آیا قانون به آن ها اجازه می دهد به راحتی پرسنل خود را اخراج و سر بار تامین اجتماعی نمایند؟
راهی برای احقاق حق این 140 پرسنل وجود دارد یا قانون فقط از سرمایه گذار حمایت خواهد نمود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان اعلام عدم نیاز ، شرکت باید تمام حق و حقوق کارمند را طبق قانون پرداخت نماید و ..