مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام مسکن

سلام بنده 10 سال پیش یک وام مسکن را وکالتی فروختم الان بعد 10 سال صاحب خانه که با وام خانه خریده اقساط رو واریز نمیکنه و از حساب من برداشت شده میخواستم بدانم من کاری میتوانم بکنم بنده وام را به بنگاهی وکالت بلاعزل دادم قرار بود وام تغییر نام پیدا کنه بانکی میگه خانه تو بانک به اسم شماست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . چون شما وام را در بانک ( و با موافقت بانک ) به انتقال گیرنده وام ، انتقال نداده اید پس شما وام گیرنده محسوب می شوید و شما باید مبلغ وام را بپردازید . ولی شما می توانید بر اساس قرارداد و وکالتنامه خود، علیه انتقال گیرنده وام دادخواست مطالبه وجه بدهید و..

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

هموطن عزیزم
با سلام
وقت بخیر
با توجه به درخواست مطروحه ؛ پاسخ سوال شما این است که
از طریق محاکم حقوقی میتوانید پیگیری کنید.
بنگاه و خریدار وام را طرف دعوی قرار دهید.
موفق و موید باشید‌ 0