مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خورو

سلام. من با خودرو ام که ساینا مدل 99 هست، با خودروی سمند مدل 84 تصادف کردم و مقصر من بودم.
اول اینکه من میتونم از بیمه بدنه ام افت قیمت بگیرم؟ ماشین من صفر هست ولی مقصر هستم. صاحب خودروی سمند رفته به دلخواه ماشینش رو درست کرده و در حالی که بیمه ده میلیون به او خسارت داده ولی خواهان مبلغ بیشتری هست. میتونه با شکایت این پول رو از من بگیره؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
اگرپرداخت خسارت افت قیمت دربیمه نامه بدنه پیش بینی گردیده باشد ازشرکت بیمه قابل مطالبه هست .
درمورد خسارت خودروی طرف مقابل درصورت اختلاف،میزان آن ازطریق کارشناس قابل ارزیابی هست .