مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل خسارت خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید.
من پراید مدل 90 دارم که ماشینم از شدت تصادف نیاز به تعویض اتاق دارد و مقصر هم نیستم. به دلیل پایین بودن سقف بیمه طرف مقابل، درخواست تامین دلیل دادم. نمایندگی سایپا اعلام کرده خسارت بالای 35 میلیون تومان هست. در صورتی که کارشناس دادگستری خسارت برآورد شده را 28 ملیون در نظر گرفته. همچنین اعلام کرده به دلیل پایین بودن مدل ماشین افت قیمت تعلق نمیگیره. در صورتی که حداقل 15 میلیون افت قیمت پیدا کرده. به نظریه کارشناسی اعتراض زدم، قاضی اعتراض را رد کرد و پرونده را مختومه اعلام کرده. چی کار باید بکنم؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

سلام تامین دلیل جهت حفظ دلایله بایددعوی مطالبه خسارت مطرح کنید