مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

سلام. یک چک به تاریخ 94.2.30 داشتم که در سر رسید آن برگشت زدم و دادخواست مطالبه ی وجه چک و هزینه دادرسی و تاخیر تادیه دادم و رای دادند. به مواد 198-515-519 - 522 ق.آ.د.م و مواد 310-313-314
و 318 قانون تجارت ناظر به ماده 249 قانون تجارت و مواد 271-1284-1301 ق.م و مستند به تبصره الحاقی به ماده 2
قانون صدور چک و ماده واحده استفساریه تبصره مذکر و مصوب 1377 مجمع تشخیص مصلحت نظام، حکم بر محکومیت
خوانده به پرداخت مبلغ بیست و یک میلیون لایر بابت اصل دین و به علاوه هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه چک
موصوف از تاریخ تقدیم دادخواست 99/11/15 لغایت زمان اجرای حکم.
آیا میتونم کاری انجام بدهم که تاخیر تادیه از زمان سررسید چک باشه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چک پس از گذشت پنج سال ،به سند عادی تبدیل میشود و خسارت تاخیر تادیه آن از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه خواهد شد .
موفق باشید