مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از عبور و مرور

ما یه زمینی داریم که تازه بهمون ارث رسیده ؛ پدربزرگم قبلا اجازه داده باغ های اطراف چندین سال درست از وسط زمین پیاده رفت و امد کنن و الان تبدیل شده به جاده ماشین رو ؛ الان ما می خوایم از کنار زمین بهشون چهار متر رایگان راه بدیم ؛ ایا هزینه احداث راه جدید به عهده ماست یا صاحبان باغ های همسایه ؛ با این توضیح که هیچ گونه توافقی بین طرفین نیست و در نسخ قدیمی هم حرفی از راه نیست ؛ ممنون از لطفتون ؛ و اگر جوابتون همسایه ها است و ایا همسایه ها با گرفتن نقشه هوایی می تونن برای ما مشکل درست کنن یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از قدیم راه وجود داشته با شرایطی همسایه ها دارای حق ارتفاق خواهند بود (با دیدن نقشه های هوایی تا حدودی مشخص می شود ) و راه قابل تغیر نیست مگر با توافق همه همه. همسایه ها . و در صورت توافق بر تغییر راه ، هزینه آن هم توافقی است . حتما با یک وکیل متخصص مشورت کنید