مشاوره حقوقی رایگان - کوچه در زمین شخصی

با سلام.
یکی از همسایگان به عنوان تصرف عدوانی و مسدود کردن کوچه از من در دادگاه کیفری شکایت کرده و قاضی هم به علت نبودن کوچه از قبل رای بر برائت بنده داده ولی ایشان اعتراض گذاشته و پرونده رفته دادگاه تجدید نظر میخواستم بدانم آیا میتواند رای دادگاه بدوی را تغییر یا به قولا بشکند؟ البته ناگفته نماند کوچه ی مورد نظر شاکی در زمین من واقع شده که سند تک برگ دارم ولی یک صورتجلسه قبلا تنظیم کرده بودیم که یک کوچه سه متری برای عبور و مرور داشته باشد ولی شاکی مدعی هست که من گفتم کوچه در زمین بنده باشد. در صورتی که در صورتجلسه قید نشده که کوچه در زمین من باشه و سندی که شاکی ارائه کرده به صورت قولنامه بوده و سند تک برگ آن به نام برادرم هست که هنوز به نام شاکی انتقال نداده است

پاسخ ها :

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

احتمال آن وجود دارد باید قول نامه و سند مورد بررسی قرار بگیرد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که ممر ایجاد شده از ملک شما باشد عنوان تصرف عدوانی صدق نمیکند لذا رای اولیه