مشاوره حقوقی رایگان - مجازات نزاع خیابانی

سلام. کسی که در سال 97 نزاع خیابانی دست جمعی با چاقو و تیراندازی با کلت اسلحه داشتند و فراری بودند و مجدد در سال 99 هم نزاع دست جمعی و تیراندازی با اسلحه و سلاح سرد داشتن و الان دو پرونده دارند با شاکی خصوصی که مورد ضرب و جرح واقع شدند. همچنین ایشون سابقه قتل عمد هم دارند و با عفو مشروط آزاد بودند. حدودا چند سال حبس بهشون میدن؟ ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

مجازات نزاع خیابانی مجازات تیراندازی با کلت نزاع دسته جمعی چاقوکشی