مشاوره حقوقی رایگان - درباره پلاک موتور

با سلام خدمت شما
من 4 سال پیش موتور سیکلت فروختم رفتم وکالت 10 روزه دادم برای تعویض پلاک و قطعی سند هم زدم به نام خریدار. ولی خریدار تعویض پلاک نرفته من تازه متوجه شدم باید چکار کنم .. با تشکر

پاسخ ها :

امیرحسین مرادی خواه

جناب آقای امیرحسین مرادی خواه :

سلام و درود
چنانچه فروشنده به خریدار وکالت بدهد اما خریدار طی مدت وکالت اقدام به تعویض پلاک ننماید، در اینصورت فروشنده در ابتدا باید با ارسال اظهارنامه به خریدار، ایشان را ملزم به فک پلاک نماید و در صورت عدم انجام این امر توسط خریدار، فروشنده می تواند با تنظیم دادخواست الزام به فک پلاک علیه خریدار در دادگاه محل اقامت او اقدام نماید و حتی در صورت عدم حضور خریدار در دادگاه، غیاباً رسیدگی و رای صادر می گردد.
پس از قطعی شدن آن می توان تقاضای اجرای حکم و صدور نامه توقف خودرو جهت فک پلاک نمود . پس از آن با توقیف وسیله نقلیه و انتقال آن به مراکز نقل و انتقال خودرو توسط پلیس راهور ، اقدام به فک و کندن پلاک قبلی و صدور و نصب پلاک جدید به نام خریدار می گردد.