مشاوره حقوقی رایگان - چک

مبلغ 30 میلیون چک را به شخصی دادم ولی نتوانستم پاس کنم. ایشان از من شکایت کرد و بعد از جلسات دادگاهی که انجام شد بالاخره دادگاه جهت اعسارم و ثابت شدن برای عدم پرداخت یکجا شهود مرا خواستند و شهود را بردم و رای صادر شد و بدهی مرا اقساطی کردند. و الان به شخص طلبکار 20روز جهت اعتراض مهلت دادند. پس تکلیف چه زمانی روشن میشود و رای قطعی میشود. باتشکر مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام از تاریخ ابلاغ به طرف 20 روز محاسبه میشه وچنانچه در این مدت اعتراض نکنه وشما هم اعتراضی نداشته باشین رای قطعی میشه

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از سپری شدن بیست روز از تاریخ ابلاغ به شما و ایشان و عدم تجدیدنظرخواهی از سوی هر کدام از شما حکم صادر قطعیت می یابد و شما مکلف هستید با مراجعه به اجرای احکتم نسبت به اجرای حکم صادره و پرداخت به شرح مندرج در آن اقدام نمایید.