مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

پدر همسرم فوت کرده و همسرم خواهان اخذ سهم الارث خود میباشد اما باقی خانواده همه اسناد و مدارک را مخفی نموده و اطلاعاتی از دارایی ها ارایه نمیکنند چگونه و از کجا باید پیگیری کرد تا لیست دارایی متوفی مشخص شود در ضمن اگر اسناد و حساب های بانکی قبل از فوت ایشان انتقال داده شده باشد قابل پیگیری هست یا خیر باتشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما با دادخواست تعيين تركه و تقسيم ان ميتوانيد احقاق حق نماييد

مهدی  پور مشهدی هاشم

جناب آقای مهدی پور مشهدی هاشم:

سلام
در خصوص اموالی که قبل از فوت منتقل شده فقط بشرط اثبات حجر یا جنون متوفا ممکن است
اما درخصوص دسترسی به سایر اموال بسته به نوع مال راهکارهای متفاوت وجود دارد