مشاوره حقوقی رایگان - ملک کشاورزی اوقافی که تولیت دارد

سلام خسته نباشید یه ملک اوقافی از ارضی گوارشک مشهد اجدادی دست پدر بزرگ من بوده و اجاره نودو نه ساله داشته بعد از فوت پدر بزرگ من در سال پنجاه نه و درگیری شغلی پدرم پیگیر زمینها نشد و تولیت زمینها اوقافی از اشنایان پدرم بودن که خودشان هم در اوقاف مشهد دست دارن اجاره تجدید قراردادها را به ما نمیرسانندتا پدرم بعد از چند سال فوت شدن و بعد از هفت هشت سال که پیگیر زمینها شدیم به ما گفتند زمینها را شما اجاره ندادید اوقاف گرفته وبه خود ما برگردوننده وما زمینها را واگذار کردیب بعد پیگیری ما معلوم شد شصدو چهار هکتار زمین را قطعه بندی کردند وشروع به فروش کردن و به ما جوابی تولیت نمیدهد میگه میتونید بگیرید برید شکایت کنید چون خودشون در اوقاف کار میکنند هر عریضه یا شکایت یا هر نحوی که ما وارد میشیم را ابطال میکنند ایا میتونیم زمینها را پسربگیریم درضمن اجاره نامه ها زمینها تا سال پنجاه چهار پنج موجود هست میگن زمینی ندارید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . کلیه اوراق و اسناد و اجاره نامه و شکایات و رای دادگاه را برای من در وات ساپ ارسال کنید تا بررسی کنم