مشاوره حقوقی رایگان - تولیت املاک وقفی

سلام. من متولی ملکی هستم که پس از پیگیری های طولانی، تولیت بنده با استناد به متن وقف نامه محرز شد. پس از موافقت و هنگام تحویل برگه تولیت در اداره ی اوقاف، به من گفته شد که مرحوم واقف املاک دیگری نیز وقف کرده اند. اما این املاک در برگه ی تولیت من درج نشده بود و در آن زمان هم به دلیل مشغله های دیگر فرصت پیگیری وضعیت آن ها و ضمیمه کردنشان را نداشتم. آیا من علی رغم عدم درج بقیه ی املاک در برگه ی تولیت، همزمان متولی آن ها نیز هستم؟ اگر این چنین است، آیا اداره ی اوقاف میبایستی به بنده از منبع عوایدی که در طی این چند سال از آن املاک داشته حق التولیه پرداخت کند؟

پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع شما خیلی مهم است و لازم است مدارک را به یک وکیل نشون بدید