مشاوره حقوقی رایگان - توليت ملک اوقافی

با عرض سلام.
نخلستاني به صورت موروثي وقف بر مصارف عزاداري به توليت مادرم به ثبت رسيده است. در حال حاضر كه مادر فوت شده اند، تكليف توليت آن به چه صورت مي باشد؟ آيا اداره اوقاف مي تواند توليت آن را از ورثه بگيرد؟ با سپاس فراوان از زحمات شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر متولی ترتیبی برای تعیین متولی مشخص کرده باشد به همان شکل رفتار خواهد شد .
درغیراینصورت اداره اوقاف نصب متولی خواهد کرد .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از فوت متولی وقف ، تولیت بعدی ،
طبق نظر واقف
و مفاد وقف نامه
مشخص خواهد شد
و اگر واقف ، تولیت بعدی را در وقف نامه مشخص نکرده باشد وقف مجهول التولیه محسوب می شود و در وقف عام ، اداره تشخیص اداره اوقاف تحت نظر ولی فقیه ،
تولیت را مشخص
خواهد کرد و در وقف خاص ، تولیت ،
بر عهده خود موقوف علیهم می باشد مگر مصلحت وقف ،
متوقف بر دخالت ولی فقیه باشد