مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند زمین وقفی

با سلام زمین وقفی بصورت قولنامه خریداری نمودم، کارهای اداری از طریف دهیاری انجام دادم، الان اداره اوقاف مبلغی تعیین کرده جهت سنوات قبل که پرداخت نشده، آیا پس از پرداخت این مبلغ میتوانم سند زمین بگیرم؟ آیا اوقاف پرداخت این مبلغ را بصورت قسطی قبول میکند؟ بسیار سپاس گذارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله می توانید سند بگیرید ولی بعد از اخذ سند هر ساله باید حق اوقاف را پرداخت کنید