مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن دختر و تصمیم گیری برای خود

سلام دختری 14 تا 15 ساله هستم . من از الان تصمیم گرفتم زمانی که به سن قانونی رسیدم یعنی 18 سال زندگی مستقلی داشته باشم و پیش پدر یا مادرم زندگی نکنم حتی اگر آنها با یکدیگر مجدد ازدواج کنند . ولی پدرم از الان نمیزاره یعنی بدش میاد من تنها زندگی کنم چه پدرم چه کل خانواده . من از بچه گی که پدر و مادرم طلاق گرفتن پیش خیلی ها زندگی کردم دیگه خسته شدم ، دوست ندارم مثل یه توپ به اینو اون پاس داده بشم . پس تصمیم گرفتم تنها زندگی کنم .
همه فامیل انگار مسئول منن توی هر کاریم دخالت میکنن .
من به خاطر اینها نه پدر و نه مادر رو میبخشم .
حالا 2 سوال پیش میاد .
1 اینکه اگر به سن قانونی رسیدم و پدرم نذاشت مستقل باشم چیکار کنم ؟
2 آیا دولت میتونه به من توی اینکه مستقل زندگی کنم کمکی بکنه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام من قویا به شما پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان چنین کاری را انجام ندهید
شما هنوز مشکلات زندگی مستقل را نمی دانید . آیا فکر کرده اید که چگونه از عهده مشکلات بر بیایید و....

پیشنهاد من این است که در منزل پدرتان به درس خواندن مشغول بشوید و وارد دانشگاه بشوید تا شاید....

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید